Wat de boer niet kent, dat eet hij niet.

aardbeien

VAN BIJ ONS ...

Vanuit de organisatie van Agricultura presenteren we je graag deze website met een knappe naslaggids en oogstkalender, die je door de seizoenen loodsen. Ga aan de slag met recepten en kooktips en ontdek enkele verrassende producten uit eigen streek. Hieronder ontdek je alvast onze lekkere streekproducten per maand.

Uiteraard denken we ook aan onze streekproducten die niet seizoensgebonden zijn

OOGSTKALENDER

Ontdek hier onze leuke oogstkalender. Een handige gids voor groenten en fruit het hele jaar door.

NASLAGWERK

Ontdek hier onze leuke oogstkalender. Een handige gids voor groenten en fruit het hele jaar door.

Elke 2de en 4de zaterdag van de maand vind je op het Camille Huysmansplein te Bilzen een markt met producten uit eigen streek.

Laat je aangenaam verrassen door wat Bilzen te bieden heeft. Ontdek lokale producten waar je het bestaan niet van wist, maak kennis met de landbouwers en telers uit je eigen streek, en geniet… en achteraf misschien een terrasje? Het mag terug!

footer

Meer info?
Klik op onderstaande links

Deze publicatie is een uitgave van vzw Landbouwdagen, organisatie van het landbouwevent Agricultura in samenwerking met Stad Bilzen. Een speciale dankjewel aan alle chefs, streekproducenten en landbouwers die hebben meegewerkt aan deze gids, en aan de toeristische diensten van Hoeselt, Riemst en Bilzen voor hun tips en ideeën.

logo_bilzen
logo_agricultura